راه اندازی قنادی

گروه صنعتی سراج تجهیز قصد دارد در این مقاله به اصول راه اندازی قنادی بپردازد اگر شما هم از علاقه مندان و این کسب کار هستید ، با ما همراه باشید.
برای راه اندازی قنادی مانند هر کسب و کار دیگری باید تمام جوانب آن از جمله : میزان بودجه ،مکان راه اندازی، تعداد نیروی انسانی و دیگر موارد را در نظر بگیرید.
رعایت مواردی همچون نظافت و بهداشت فردی و محیط پر اهمیت ترین بخش کار می باشد.
برای پیشگیری از فساد مواد غذایی ، باید آن ها را در یخچال نگهداری کرد و تمام مواد غذایی باید در ظروف بهداشتی و تمیز نگهداری شوند، زمان تهیه شیرینی نکات بهداشتی ازجمله استفاده از دستکش، کلاه و غیره فراموش نشود.
برای راه اندازی این کسب و کار شما نیاز به یک سرمایه هنگفت نخواهید داشت، زیرا هنر ، ذوق ، سلیقه شماست که ستون های اصلی این کسب و کار را می سازد.
اول قدم برای راه اندازی شیرینی فروشی یا قنادی انتخاب محل تاسیس کسب و کارتان می باشد، زیرا مکان انتخابی بر روی میزان فروش و قیمت گذاری تان تاثیر مستقیم می گذارد.
زمان انتخاب محل تاسیس این نکته را از یاد نبرید که مکان کارگاه قنادی و شیرینی سرا یتان فاصله ی زیادی از هم نداشته باشند و ترجیحا در یک مکان قار بگیرند ، اکثر قنادیها کارگاه را در زیر زمین و شیرینی سرا را در طبقه بالای آن در نظر میگیرند.
بررسی تجهیزات مورد نیاز قنادی
تجهیزات مورد نیاز عبارتند از :یخچال صنعتی و یخچال کیک و شیرینی ،خمیر گر ، خمیر پهن کن ، همزن و مخلوط کن صنعتی و… که در گروه صنعتی سراج تجهیز تمام تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی قنادی اعم از محصولات نو و کارکرده موجود می باشد.
بررسی نیرو انسانی
به طور معمول راه اندازی یک قنادی متوسط حدودا نیاز به ۱۰ نفر نیروی انسانی دارد . به طوریکه یک نفر وظیفه ی تامین و تهیه مواد اولیه و شخص دیگری وظیفه ی تزیین و آراستن محصولات را داشته باشد و یک نفر مسئول رسیدگی به مسائل مالی و آشنا به امور حسابداری و شما قطعا نیاز به دو فروشنده برای ارتباط با مشتری نیاز خواهید داشت.